We waren op zoek naar inspiratie voor een babykamer. Mijn vriendin is nu namelijk sinds 6 maanden zwanger. En we wilde onze logeerkamer graag ombouwen tot een babykamer. Ik kwam tijdens een bezoek aan Facebook een post tegen over iemand die net een nieuwe babykamer had ingericht met het babymerk comingkids. Ik had de foto’s van de post aan mijn vriendin laten zien en ze vond de kinderkamer erg mooi. Onder de post stond een link die mij doorverwees naar de website van de winkel.

Babyandmore

We kwamen uit op de website en de winkel beschikte over een erg groot assortiment. Er waren erg veel kopjes te vinden met producten die ze aanbieden. We gingen vervolgens op zoek naar de babykamer van comingkids omdat dat het merk van het meubilair was van de Facebook post die wij zo mooi vonden.We wisten nog niet precies waar we naar op zoek waren en er was erg veel inspiratie te vinden op de website.

Service

Nadat we wat op de website gekeken hadden en informatie hadden gelezen over wat het met comingkids belangrijk vindt. Hadden we besloten om de meubels te kopen van dit merk. De meubels waren erg snel geleverd en we hadden de kamer binnen een week klaar en we waren erg blij mij het resultaat.